Antall besøkende: 1 099 240

Referanser

Siden er under oppdatering........

Jeg ble anbefalt å kontakte Bella kleins Pomeranian i 2009 da jeg trengte hjelp til å promotere Dogs4all som skulle bli Norges største hundeutstillilng i samarbeid med Norsk kennel klub .

Målet var å finne etterspurte og godkjente raseklubber fra NKK med et godt renome fra folk som hadde kjøpt hunder hos oppdrettere tidligere.

Valget falt På 2 klubber pomeranian kubben representert med Bella kleins Pomeranian og Norsk Puddelklubb. Disse hundene gjikk igjen i flere promofilmer vi lagde i forkant av første dogs4all messen, samtidig var de med flere ganger på TV 2.  

Med god kjemi fra første øyeblikk og aldri et nei når jeg trengte en pomeranien til bilde/film, eller lån av hunder som hadde det beste gemytt til å la barn holde, kose og gå bånd med de, slik de kunne bli kjent med hund under messen.

Med deres engasjement, kjærlighet og ekspertise for avl av rasen gjorde at jeg bestemte meg for å bli forvert for min første pomeranian Mandy som har vært assistenten min på Dogs4all siden hun har vært med (i 11 år).

Nå har jeg kjøpt 2 pomeranian til fra Belinda Klein og Bjørn Tore Løvtangen. Min beste anbefaling av oppdretter hvis du ønsker en god, kjærlig og personlig venn som alltid vil varsle deg hvis noe skjer.

Ellen Colseth

Prosjektleder, salgs og innholdsansvarlig for Dogs4all og eier av 3 pom