Antall besøkende: 1 099 240

Om oss

Bella Klein´s Pomeranian- «Norsk Oppdretter Av Pomeranian».

Bella Klein er en kennel i Ullensaker hvor vi har hatt oppdrett av pomeranian hunder i 12 år. Kennelen drives av Belinda & Bjørn-Tore.

Vi er svært interesserte i avl, oppdrett og rasen pomeranian. Vi er opptatt av gemytt og helse, på lik linje med hundens utseende. Vi ønsker at våre pommer i første omgang er friske og sunne med gode bevegelser. Utseende vi liker best, er når hundene ser litt «bamseaktige» ut med kort bredt snuteparti, små ører,  mye og korrekt pels, men de må være innenfor rasestandarden.

Kennelnavnet BELLA KLEIN ble valgt fordi “Bella” betyr ‘vakker’ og ‘pen’ på både spansk og italiensk og “Klein” betyr ‘liten’ på tysk. Vi syns dette passet veldig godt til denne rasen hvor hundene både er små og nydelige.

Våre Pomeranian hunder er «store hunder i små kropper» .

Vi ønsker et best mulig liv for våre hunder, og derfor lever alle våre hunder som familiehunder, i huset sammen med oss eller hos betrodde fòrverter.

Det er utrolig koselig å bli kjent med nye hundeeiere og oppdrettere, så ta gjerne kontakt med oss, så vi kan utveksle erfaring, hygge oss med hundene, eller rett og slett bare ta en kaffe.

Ønsker du valp fra oss

Vi har valpekull av og til og trenger en gang i blant også fòrvert. Er du seriøst interessert i en valp fra oss så er du velkommen til å ta kontakt. Våre valper leveres alltid Id-merket/Chippet med stamtavle og helseattest. Vi selger ikke valper/hunder til bruk i avl! Dersom du tenker å kjøpe hund for å starte med oppdrett, anbefaler vi at du tar kontakt med en annen oppdretter som har mulighet til å veilede deg videre.

Vi følger alltid NKKs etiske grunnregler for avl og oppdrett. Disse finner du her

Her finner du kontaktinformasjon

 

Bella Klein´s Pomeranian – Pomeraniaord som kan benyttes for å finne mer informasjon: informasjon om pomeranian, pomeranian kennel, valper, pomeranian, pomeranian valper til salgs, pomeranian til salgs, informasjon om pomeranian, pomeranian oppdrett, oppdretter av pomeranian, hvit pomeranian, sort pomeranian, creme pomeranian, soble pomeranian, orange pomeranian, rød pomeranian, ulvegrå pomeranian, party pomeranian, pomeranian farger,omeranian kennel, valper til salgs, til salgs, informasjon om pomeranian, pomeranian oppdrett, oppdretter av pomeranian, hvit pomeranian, sort  creme  soble orange rød  ulvegrå  party pomeranian, pomeranian farger, Bella Klein´s Pomeranian – Pomeranian hunder Norway, Norske pomeranian hunder

 

Bella Klein´s Pomeranian- Pomeranian hunder