Antall besøkende: 1 099 240

Pomeranianvalpen din og bjeffing

POMERANIAN VALPEN DIN OG BJEFFING

En av de første tingene du vil merke med en Pomeranian valp er dens kjærlighet til Bjeffing. Pomeranianhunder er naturlig født bjeffere og vil varsle deg hvis en fremmed er på en dør, eller når et blad faller av et tre. En pom oppfører seg som en utmerket vakthund. Siden du ikke trenger Pomeranian valp å varsle deg til endring av årstidene, er det viktig at du kontrollerer dens bjeffevaner mens den er valp, så han vil høre på deg.

Vodpod-videoer er ikke lenger tilgjengelig.
Expono Photo Sharing | Backup, Organize and Sharing

Slik kan du effektivt styre en valps bjeffing:

Ikke Skrik på hunden – Hvis du vil ha hunden til å stoppe å bjeffe må du ikke rope kommandoer på ham som «Nei!», «Slutt å bjeffe!», «Hold kjeft!» Eller «Stille!» Din hund vil bare tolke skrikingen din som “bjeffing”, som bare vil få ham til å bjeffe mer. Den ta “bjeffingen» som et tegn på at det han gjør er rett. Glem aldri at en Pomeranian valp ser deg som leder. Derfor trenger du å opptre som en.

Være en Flokkleder  – I naturen ville ikke hundeflokkleder bjeffe til en valp for å få ham til å stoppe å bjeffe. I stedet vil  en flokkleder ville fast klemme munnen og lage en slags munnkurv på han og knurre lavt til han. Dette ville ikke skade valpen, men vil umiddelbart stoppe ham fra å bjeffe.

Du kan etterligne denne manøveren ved å sette din Pomeranian valp ved siden av deg, dra fingrene på venstre eller høyre under hans krage på baksiden av hans hals, og bruke den andre hånden til fast fold over hundens munnkurv og trykke ned. Og med en fast og bestemt tone si «Stille.» Dette vil umiddelbart gjøre at hunden blir stille. Bare gjenta dette når du vil hunden setter i gang i bjeffe.

Det kan ta flere repetisjoner før valpen forstår kommandoen «stille» og stopper å bjeffe. Men utholdenhet er nøkkelen – ikke gi opp!Klikk for å vise lysbildefremvisningen.

Ikke disipliner hunden din utover dens naturlige instinkt – Bare husk at det er i hundens natur å bjeffe. Derfor skal du ikke prøve å få valpen til å slutte å bjeffe når det ikke er nødvendig. Hvis han er bjeffer når en fremmed kommer inn døren, eller han spioner på et annet dyr ut av vinduet, må du ikke få han til å være stille. Hvis du ønsker å roe ham ned i slike tilfeller, roper du på ham og gir ham en god klapp.

Bella Klein´s Pomeranian

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres