Antall besøkende: 1 099 240

Pomeranian Utstilling: Vår første hundeutstilling resulterte i BIR valp (Best i Rase)

Bella Klein´s Army, 4 months old 301209
Bella Klein´s Army, 4 months old 301209 (Pomeranian)

Vår første pomeranianvalp på utstilling. I dag var vi for første gang på hundeutstilling. Jeg har alltid tenkt at utstilling,, «nei det er ikke noe for oss».  Dette mente jeg helt til jeg var på første hundeutstilling i fjor. Når jeg så hvordan hunder i alle raser bare «digget» å gå i ringen, bli iaktatt, tatt bilder av og få ros og annerkjennelse, forandret jeg mening. Jeg måtte gå på 3 utstillinger og kun «kikke» før jeg innså at hvor feil jeg hadde tatt. Vi hoppet rett inn i det og siste påmeldingsdag, meldte vi på vår vakre lille pomeranian hanne «Army». Nervøse stillte vi opp og  syns  Army var kjempe flink da han fikk BIR (Best I Rase). Nå har vi fått «blod på tann» og skal øve mye til neste utstilling. Dette var morro! Vi skal vinne mye sammen. Ønsk oss lykke til:)

Her kan du se bilder fra oss på utstilling.

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres