Antall besøkende: 1 099 240

Norwegian Polar hundefór til våre pomeranian hunder

Norwegian Polar hundefór til våre pomeranian hunder

 

Vi har nå forsøkt et fór som heter Norwegian Polar.
Etter å ha satt oss litt inn i fórtyper, ernæring hos hund, har vi snakket med ernæringsekspert (for hund) og forskjellige fórprodusenter har vi blitt litt klokere…….håper vi!

Hunden er kjøtteter!
Norwegian Polar hundefór er laget av veterinærkontrollerte slakteriprodukter, vom, struper, lunger, lever, kjøttavkutt og fett m.m. fordelt på storfe, sau og gris, også tilsatt mais, vitaminer og mineraler. Foret er fullverdig (helfor) 30% Protein og 45% fett.

De skal ha animalsk og ikke vegatabilsk fett.
Norwegian Polar hundemat er meget lett fordøyelig og gir lite og fast avføring.
Hundene elsker det!

Oppdrettere som har brukt fóret over tid, sier at de kan se at hunden ikke lenger har tørr hud eller flass og pelsen blir blankere. Vi har ikke brukt fóret så lenge at vi vet hvordan fóret har effekt på pelsen, men det gjenstår og se.

Bare spør om det er noe dere lurer på!

Om dere vil ha mer informasjon om produktet, kan dere gå på http://www.norwegian-polar.no/
Mer om Norwegian Polar:
Laget av veterinærkontrollerte slakteriprodukter, vom, struper, lunger, lever, kjøttavkutt og fett m.m. fordelt på storfe, sau og gris, også tilsatt mais, vitaminer og mineraler. Foret er fullverdig (helfor). Polar Hundemat Produkt Analyse

Frosset i perforerte blokker a 20 kg som knekkes i ca.kg terninger. Pølser pakket i nylontarm ca 700 gr. Hund 30 kg ca. 500 gr pr. dag.

Norwegian Polar hundemat brukes til alle hunderaser fordi hunden er en kjøtteter. Drektige tisper fores etter hold. Diegivende tisper melker mye og kraftig melk og dermed meget god tilvekst og utvikling av hvalpene. Tispen kan holdes i god hold hele tiden. Hvalpene fores kun med Norwegian Polar hundemat fra de begynner å spise med resultat :
muskulatur, senefester, benbygning, blank pels og tilveksten blir tilfredsstillende. Norwegian Polar hundemat brukes også til voksende, hardtarbeidene og aktive hunder (jakthunder) fordi hundematen inneholder 5500 kcal. pr. kg. tørrstoff.
Norwegian Polar hundemat er meget lett fordøyelig og gir lite og fast avføring. Foring av hund generelt er å kjenne og se på hundens hold. Blir den fet, for den mindre og mosjoner. Bruk aldri et dårlig for som slankemiddel. Et dårlig fordøyelig for kan føre til hårslipp, kløe, flass, allergi (immunforsvarsvikt), løs mage, spisevegring med dertil vitaminsvikt. Norwegian Polar hundemat er et kjøttfor med riktig energifordeling med vitaminer og mineraler og er et ernæringsriktig for til alle kjøttetere, fungerer best ved å ikke blandes med annet for.

Genial, tilfredstillende, sunn og god hundemat. (Det er i allefall vår mening).

slik ser det ut hos Bella Kleins Pomeranian når vi klargjør kveldsmaten:

IMG_6969.JPG
Bella Kleins Pomeranian

Slik ser det ut når de har spist:

Bella kleins pomeranian

Dere som har lyst til å prøve og syns det er litt mye å kjøpe en sekk med 20KG, kan få kjøpe «Blokker» på 1 kg av oss. (25 kr pr blokk)

Bella kleins pomeranian

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres