Antall besøkende: 1 099 240

Koselig mail fra vår valpekjøper, som har den vakre orange pomeranian hannen «Bella Klein´s Tody»

Her kommer nok en koselig mail fra vår kjære fórvert Christine. syns det er så hyggelig å dele med dere.
.
«Hei Belinda og Bjørn-Tore.
Nå er det gått akkurat to uker siden jeg hentet hjem valpen så nå følte jeg det var på tide å sende en e-post å takke dere for det lille vidunderet. Jeg har blitt så utrolig glad i han. Han lever opp til alle forventninger og vell så det. Han er en glad liten valp, og helt utrolig snill. Kjempe leken og super sosial! Ikke redd i det hele tatt.
 
Han sover i bur om natten, og det er ingen problem. Er ute med han en gang om natten, vi begynte med kl 04.00 og har deretter økt gradvis og nå er vi ute kl. 07.00. Det fungerer kjempe bra, og han tisser aldri i buret. Om dagen er vi ute mye og ofte, og han blir flinkere og flinkere til å gjøre fra seg ute. 
 
Ellers går klipping av klør – samt potehår og ørehår kjempe bra. Børsting var ikke så populært i starten men det går mye bedre nå. Trening gjør mester!Ellers øver vi mye på å gå fint i bånd, samt ringtrening, med tanke på utstilling, og det synes han er kjempe gøy! Han løper ivrig ved siden av meg. Han har blitt så flink til å gå i bånd nå, og vi går stadig lengre turer. Han elsker å løpe i gresset, og vi har ofte med en liten ball som jeg kaster, og han løper i full fart for å hente den, og kommer raskt tilbake og vil at jeg skal kaste på nytt. Han er veldig lettlært, og skjønner mer og mer. Jeg tar han også med meg mye rundt omkring, sånn at han blir vant til det fra han er så pass liten. Når vi kjører t-bane og buss sitter han nysgjerrig og følger med og sjarmerer alle rundt oss i senk. Han kommer til å bli en innbilsk liten kar, han får såååå mye oppmerksomhet! Alle stopper, og han synes det er så stas! Og når noen spør hvor han er fra, svarer jeg stolt Bella Klein»s pomeranian oppdretter.
Jeg lar han aldri være hjemme alene over lang tid, vi begynte med 5 minutter, og har økt gradvis litt etter litt, og er nå oppe i en time. På den måten har han blitt mer og mer trygg. Men jeg tar han med meg så mye som mulig, føler meg nesten litt «naken» når han ikke er med.

Han synes andre små hunder er kjempe spennende! De store er vi veldig forsiktig med å hilse på, da han fremdeles er veldig liten. Om 14 dager, altså nå han er 12 uker skal han vaksineres, og da blir det også litt tryggere. Vi skal også på valpekurs i løpet av høsten, og det gleder vi oss veldig til!

Så takk igjen! Vi gleder oss til å samarbeide med dere! 
Kompendiet deres blir også mye brukt! Masse god informasjon! 
(Sender også med noen bilder av han tatt fra siden så dere kan se litt kropp, håper de ser bra ut). 
 

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres