Antall besøkende: 1 099 240

Innlegg fra familien til pomeranian hannen «Bella Klein´s Chilly» (Chris)

Her kommer et brev fra valpekjøperen til «Bella Klein´s Chilly», som nå heter Chris.

Heisan

Chris kom til oss 7 mai, det var med stor spenning da vi fikk han. Chris var harmonisk tillitsfull fra første stund. Chris en  hund som stortrives ute, elsker og leke ute i haven. Han har en harmonisk fin lek både med store og små hunder, som er våre naboer. Han elsker også og leke med vennene til Stine. Chris elsker besøk, det kan nok være en utfordring da så mange vil kose med han.

Bella Klein´s Chilly (Chris) Orange/party pomeranian

Vi måtte lære oss fort grensesetting, særlig da tennene var i anmarsj, for da ville han bite på alt og alle. Han fant seg også fort til rette på båttur, fant fort plassen sin i båten, og i vannet. Matmor kaller han bare for labbetuss, uansett hvor jeg går labber han etter. Kjært barn har mange navn.Chris og jeg henta Stine på skolen like før sommerferien,  da kom det en liten gutt bort 1 eller 2 klasse, du jeg visste ikke at det var isbjørner i Norge. Du han ser ut som en sel unge, er det en fjell rev? Vi ser lett at han er en stolt hund. Veldig lydig når mor roper på han, kommer som et skudd, (kanskje mor har noe godis).

Bella Klein´s Chilly (Chris) Orange/party pomeranianEllers er han en veldig leken hund. Han er en flott familie hund, Stine elsker og ligge på gulvet og kose med han, tar bilde av han i alle fasonger. Chris elsker også og ligge på Verdana hode mellom sprinklene ,da har han full utsikt med alt som skjer, de fine med han er at han sier kun ifra om det kommer noen inn i hagen elles holder han kjeft, mor liker ikke gnelder hund det forstår han, med unntak om det kommer en katt forbi, da kan han ikke dy seg hehe. Ligger han der om en av oss kommer hjem er han helt gal løper til døra, da er det familie forening igjen. Chris  logrer ikke med halen, men med hele kroppen. Han er en hund som gjerne ville være sjefen, men da måtte vi si ifra hvem som var det av stort og smått hjemme..

Vi har også vært på valpe kurs , men måtte slutte halvveis da vi snubla i hverandre. Det tar vi opp igjen med tanke på utstilling ( se at vi har masse utbytte av et slikt kurs)  Chris er nå totalt reinslig sier ifra om han vil ut, kjempeflink gutt. Til uka skal han ta siste sprøyta med tanke på rabbis. Han får masse skryt av veterinær også J

Atter en gang tusen takk for at vi har fått en så flott hund

Bella Klein´s Chilly (Chris) Orange/party pomeranian

Klem fra Cecilie Rune og Stine

Bella Klein´s Chilly (Chris) Orange/party pomeranian

Bella Klein´s Chilly (Chris) Orange/party pomeranian

Bella Klein´s Chilly (Chris) Orange/party pomeranian

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres