Antall besøkende: 1 099 240

En koselig hilsen fra vår pomeranian hanne «stormy» som har flyttet til Bergen

Her er mailen vi fikk av Stormy sin nye familie:

Lille Theo på 3 mnd ble hentet 15.07.12. Vi gledet oss så mye til å hente han, at vi hentet han dagen etter vi kom hjem fra sydentur. Han ble uheldigvis så dårlig på bilturen frem til flyplassen, da vi hentet han, at han fikk litt oppkast.  Ellers sov han hele flyturen fra Oslo til Bergen og det gikk fint fra flesland til huset.

Nå har han komt seg til rette i det nye hjemmet sitt, han storkoser seg og er en veldig livlig og glad hund. Vi har bare hatt Theo i to uker, men det føles som ett år. Han gir hele familien på fire mer livsglede og å få Theo er det samme som å få et nytt barn. Vi fikk mye for å hente han når han var tolv uker, vi merket fort at han var veldig sosialisert og veldig lite redd. Når vi går på turer med han reagerer han så vidt på at det er andre hunder eller katter rundt oss. Theo har fått hilse på de fleste nabohundene og det har gått kjempe fint. Vi tenker å gå på et valpekurs til høsten, noe vi alle ser frem til.

Vi føler oss veldig heldige som har fått akkurat Theo, han passer rett inn hos oss. Han er fortsatt i læringsperioden, men han lærer så utrolig fort og forstår oss alle sammen. Han sover i bur om natten inne hos oss, når vi står opp går vi på tur med han straks deretter er det frokosten. I begynnelsen gjorde han seg ut og tisset i buret sitt, men etter 2-3 netter sluttet han med det. Middagen får han klokken 3, mens kveldsen blir spist klokken 7. Nå går vi tur med han halv tolv om kvelden før han legger seg.

Theo har fått 12 ukers vaksinen, noe som gikk helt fint. Han har veldig god appetitt, det ligger aldri mat igjen i skålen hans, i dag veier han 1,4 kilo. Heldigvis er det alltid noen sammen med Theo, ettersom vi jobber skift.  Biltur liker han ikke særlig godt, men vi prøver fortsatt å gjøre han vandt med det. Når vi tar han med på småærend eller andre steder kommer det alltid noen bort, vi har ikke kunne gått ut noen steder uten at kjente og ukjente kommer bort og vil hilse og klappe. Vi har fått skryt av både venner, ukjente og veterinærer. Veldig mye positive responser.

Stell av Theo går generelt veldig fint, han står stille når vi kammer han da har vi kjøpt Mason Pearson børste (anbefales til alle), han er flink å stå i ro når vi skal file klørene hans (vi er veldig fornøyd med den vi kjøpte hos dere), han er helt lydig når vi bader han. Det eneste han ikke liker så godt er å pusse tennene hans, men dette blir en vennesak til slutt (vi jobber hardt med dette). I tillegg til dette er det ikke noe hår av hunden vi har merket, dette ble vi overrasket over ettersom han har så mye pels.

Til slutt vil vi bare si at vi har alle blitt en ny og happy familie med Theo i hus! Dagene går med til kos, leking og slappe av.

Mvh Gunnar, Monica, Silje Marie, Kristoffer & Theo

Klikk for å vise lysbildefremvisningen.

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres