Antall besøkende: 1 099 240

Daisy, Vår Orange Pomeranian som koser seg hos sin nye familie

«Hei hei!

Tiden går så fort når man har en liten å passe på! har lenge tenkt at jeg skulle skrive en mail til dere og fikk endelig satt meg ned å gjort det.
Daisy har blitt ca dobbel i str. og vekt og er så pen! Når vi går turer blir det kø med bilder som stopper å ser på henne, så det er alltid like stas å gå tur =)
Hun er veldig flink og forsiktig når hun hilser på nye hunder, og skal hilse på alle mennesker hun ser og like glad i alle.
Sover fin i buret sitt om natten, med litt piping på morgenen når hun er lei av å sove, men å være i buret på dagen og når vi kjører bil er helt grusom…

vi slet litt med tissing inne, var vanskelig å se når hun måtte, og da er det ikke alltid like lett og løpe ned trapper og ut når man bor i en leilighet =P 
så vi kjøpte «tissematter» i dyre butikken og la de der hun pleide å tisse, lærte fort at de var til å tisse på og flyttet de nærmere og nærmere utgangsdøren. 
Så nå går hun bort til den når hun må og som regel rekker vi da å ta henne med ut før hun tisser =) 
Hun lyder fin navnet sitt og kommer når vi roper, flink til å gå både med og uten bånd men går stort sett med for sikkerhets skyld.
Elsker maten sin og spiser når hun skal, men lurte på om vi skulle gi henne litt mer mat når som hun er større. Gir henne 1 spie skje 4 ganger om dagen nå.

Klipping av poter og negler går kjempe bra, børsting er ikke gøy, har badet en gang og det gikk ganske bra =)

Vi er så takknemlige for at vi fikk mulighten til å være forvert for Daisy, hun er en fantastisk sprø vakker liten gærning =P»
Klemmer Charlotte, Truls & Daisy

Klikk for å vise lysbildefremvisningen.

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres